Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Born in Sweden

Born in Sweden Born in Sweden heeft een passie voor het combineren van een hoog innovatief design met een onverwacht simpele productoplossing. Het bedrijf, dat gevestigd is in het hart van Zweden, bezit individuele krachten die alles anders zien, anders doen en daarbij veel ervaring hebben op internationaal gebied. Born in Sweden heeft één gezamenijk doel: het maken van functionele producten die beter ...lees meerwerken, problemen oplossen, een hoog gebruiksgemak hebben en er uiteraard erg goed uitzien! Born in Sweden is opgericht door Pascal Charmolu en Kim Vejsholt in 2007. Zij hebben samengewerkt aan vele succesvolle design projecten door de jaren heen, voordat ze hun krachten bundelden en Born in Sweden startte.  inklappen

Born in Sweden Vetbolhanger

17.50 14.90

Wat is het precies?

In de winter wordt het weer een stuk kouder en de vogels hebben dan moeite om voedsel te vinden. U kunt de vogels dan een handje helpen door middel van de Fat Ball Hanger van Born in Sweden. Deze stijlvolle vetbolhanger kunt u in uw tuin plaatsen. De vetbol kan met een haakje worden bevestigd. Deze vogelvoeder heeft het grote voordeel dat het een drie meter lang zwart koord heeft, waardoor hij overal opgehangen kan worden waar u maar wilt. Bijvoorbeeld op het balkon of het dakterras. Wanneer u dus niet in het bezit bent van een tuin, kunt u alsnog genieten van een mooi uitzicht met vele vogels. 

De vogelvoeder heeft een zeer stijlvol ontwerp, waardoor deze niet alleen functioneel, maar ook decoratief is! Het is daarom ook heel leuk om deze vogelvoeder als cadeau te geven, ook aan mensen zonder tuin!

De ring waarop de vogels kunnen zitten is 1,5 cm dik. De vogelvoeder is niet geschikt om in de vaatwasser te plaatsen en daarom wordt het dus aangeraden om de vetbolhanger met water en zeep te reinigen. 

Specificaties

Productnummer 120426
Hoogte 9 cm
Diameter 12,5 cm
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Vaatwasserbestendig Nee

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Born in Sweden Vetbolhanger. Schrijf een review, of bekijk alle reviews