Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Born in Sweden

Born in Sweden Born in Sweden heeft een passie voor het combineren van een hoog innovatief design met een onverwacht simpele productoplossing. Het bedrijf, dat gevestigd is in het hart van Zweden, bezit individuele krachten die alles anders zien, anders doen en daarbij veel ervaring hebben op internationaal gebied. Born in Sweden heeft één gezamenijk doel: het maken van functionele producten die beter ...lees meerwerken, problemen oplossen, een hoog gebruiksgemak hebben en er uiteraard erg goed uitzien! Born in Sweden is opgericht door Pascal Charmolu en Kim Vejsholt in 2007. Zij hebben samengewerkt aan vele succesvolle design projecten door de jaren heen, voordat ze hun krachten bundelden en Born in Sweden startte.  inklappen

Born in Sweden Birdfeeder Vogelvoeder

17.50 13.90

Wat is het precies?

In de winter, wanneer het koud en guur is, helpen we onze vliegende vrienden graag een handje. Wanneer het onder nul is, is er vaak niet meer voldoende voedsel te vinden voor de vogeltjes. Het is daarom een goed idee de vogeltjes te helpen door een vogelvoeder in de tuin te plaatsen. Heeft u geen tuin of geen geschikte plaats voor een vogelvoeder? Dan is de Birdfeeder van Born in Sweden een absolute musthave. Het ontwerp van de vogelvoeder is namelijk zeer inventief, omdat deze aan het raam bevestigd kan worden. Tegelijkertijd heeft de vogelvoeder een modern design. Kortom, de Birdfeeder is leuk om cadeau te geven aan iedereen die van vogeltjes in de tuin houdt en design! 

De vogelvoeder is gemaakt van gerecycled kunststof en kan eenvoudig aan het raam bevestigd worden dankzij de handige zuignap. De Birdfeeder van Born in Sweden is geschikt voor kleine vogeltjes. De vorm van de vogelvoeder zorgt er voor dat de grote vogels hier niet kunnen fourageren. Daarnaast blijft het voer in de vogelvoeder droog, dankzij de zijdelingse openingen en een afwateringsgaatje onderin. Hierdoor raakt het vogelvoer niet bedorven na een stevige regenbui.  

Het bijzondere van de Birdfeeder is dat deze aan het raam bevestigd wordt. De vogeltjes zijn hier snel aan gewend. Het is een prachtig schouwspel als de mussen en de mezen lekker zitten te eten en te kibbelen.

Het wordt aangeraden de vogelvoeder iedere 3 tot 4 maanden te reinigen. De vogelvoeder is vaatwasserbestendig in de bovenste korf van de vaatwasser. De vogelvoeder is dus eenvoudig te reinigen.

Specificaties

Productnummer 68480
Diameter 11.5 cm
Geschikt voor Bevestiging met zuignap
Kleur Transparant
Materiaal Kunststof
Vaatwasserbestendig Ja

Wat vind je ervan?

27/4 2013
Petra / Tilburg
Gisteren besteld, vanmorgen al geleverd. Ik hoop wel dat de kauwen een beetje wegblijven, want ik weet niet of het huisje dat gewicht kan dragen.
27/11 2012
Rick / Amsterdam
Bedankt voor snelle levering
26/11 2012
Roos / Amsterdam
Deze morgen ontvangen, hij hangt nu aan het raam, erg leuk!! Het is al druk met vogels:) Bedankt
28/4 2012
Marian / Apeldoorn
Gekregen voor verjaardag stond er scepties tegen over, maar ZO LEUK. Zitten iedere dag vogeltjes in en leuk gezicht van uit je kamer. Ga er nog een paar kopen om ook cadeau te geven.
Schrijf een review, of bekijk alle 4 reviews