Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Gizzy's

Borat Mankini - Borat Zwembroek

11.95 9.95

Wat is het precies?

Borat zette Kazachstan op de kaart met zijn bioscoopfilm. Nu men Kazachstan kent, wordt het ook tijd om hun mode over te nemen. Uiteraard kennen we de bikini al, gemaakt voor vrouwen: erg sexy. Maar nu uit Kazachstan: de elastische mankini! Gemaakt voor mannen en ook erg sexy!
 
“Feels very nice and sexy! High Five!”
 
Zet je verlegenheid aan de kant en durf deze Borat manikini aan te trekken! De mankini is echter niet voor iedereen geschikt, maar het is in ieder geval een prachtig cadeau voor die stoere vent die toch ‘alles’ durft! De maat is: one size fits all.

Specificaties

Productnummer 15625
Lengte 70 cm
Kleur Groen
Materiaal Polyester

Wat vind je ervan?

26/11 2011
Borat / Kazachstan
Very Nice and Sexy. En handig voor jacht op Women!
21/3 2011
Kees / a'dam
ik heb deze mankini gedragen voor myn vriendin toen we 5 jaar hadden en we hebben het weekend van ons leven gehad. eerst op het strand, en later in het hotel.. wel even wennen en je valt zeker op.
20/8 2008
Bob / Krommenie
Leuk pakkie, had hem aan met de kermis Akersloot met de foute maandag. Als je geen string bent gewend, zit dat niet lekker.
23/2 2008
rinco / Utrecht
De Borat Mankini lijkt steeds meer bekendheid te krijgen. De komende zomer zo is de voorspelling wordt de Mankini een trent. Ik kan het wel toejuichen moet kunnen. Gewaagde mannen zullen veel bekijks krijgen.
9/2 2008
kayhan / utrecht
Vriend van me heeft hem gehaald is wel lachen maar zou hem zelf nooit dragen en het is wel grappig om te zien
Schrijf een review, of bekijk alle 5 reviews