Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Boekenpoef

Boekenpoef De boekenpoef is een Australisch gepatenteerd ontwerp dat er voor zorgt dat lezers nu comfortabel hun boek kunnen laten rusten. De boekenpoef biedt namelijk de mogelijkheid om handenvrij te lezen. Hierdoor kan de lezer altijd en overal comfortabel lezen. De boekenpoef is ideaal voor boekenliefhebbers, gebruikers van tablets en andere apparaten. De boekenpoef biedt een compleet nieuwe sensatie van ...lees meervolledige ontspannen lezen. Vaak ervaren mensen een oncomfortabel gevoel tijdens het lezen of krijgen zelfs pijn in de ledematen na langdurig lezen. De boekenpoef biedt een uitkomst. De boekenpoef is namelijk in elke gewenste vorm te plaatsen. Dit zorgt voor ontlasting van de schouders, nek, armen en polsen. De boekenpoef zorgt ervoor dat de lezer zittend, liggend of staand kan lezen, zonder het boek overal vast te moeten houden. Daarnaast weegt de poef amper 200 gram. Dit maakt hem ideaal om mee te nemen op reis. Lezen in de trein, de bus of in de auto wordt comfortabel met de boekenpoef. Kortom, de droom van elke lezer. inklappen

Vergelijkbaar

Boekenpoef / Bookseat – Rood

34.95 27.95

Wat is het precies?

Met deze boekenpoef kunt u handenvrij lezen waar en wanneer u maar wil. Aan de achterkant vindt u een handig opbergzakje voor bijvoorbeeld leesbril of mobiele telefoon. U ontlast op deze manier uw schouders, nek en armen, zo kunt u op ieder moment en overal heerlijk ontspannen lezen.

Specificaties

Productnummer 82011
Diepte 16 cm
Breedte 26 cm
Lengte 38 cm
Inhoud polystyreen bolletjes
Kleur Rood
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

31/5 2014
Claudine / Overijse
@josée. De rits achteraan moet niet meer open na de productie en er hoeft dus ook geen lipje aan te zijn. Helemaal geen productiefout dus aan je Book Seat.
3/2 2013
Josée / gld
Ik zag de bookseat bij iemand en dacht wat een leuk handig ding. Ik heb het ook besteld maar ook retourgestuurd en kreeg een nieuwe. Het probleem was dat er toch een productiefout in zit. In dit filmpje laten ze zien dat ze getest worden om productiefouten maar ze zien over het hoofd dat ze (volgens mij allemaal een foutje hebben) dat is de rits aan de achterkant er zit geen lipje aan dus krijg je de bookseat niet open. Ik kreeg een nieuwe en heeft het zelfde probleem ik heb telefonisch contac gehad hierover en die kon me niet garanderen dat de volgende wel goed zal zijn. Toch heb ik belsoten om de bookseat te houden voor diezelfde prijs. Dat moet je dus wel even overwegen of je dat wil.
16/5 2012
Suzanne / Leiderdorp
Ik vind dit echt een ideaal ding, het geeft eindelijk de mogelijkheid om fatsoenlijk op je buik liggend te lezen. Het krijgt alleen geen 5 sterren omdat het toch best groot is om mee te nemen.
Schrijf een review, of bekijk alle 3 reviews