Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Centraal Boekhuis

Centraal Boekhuis Het Centraal Boekhuis is de grootste logistieke dienstverlener op het gebied van boeken in de Nederlandse taal. Het dient als een magazijn waaruit boekwinkels in Nederland en Vlaanderen bevoorraad kunnen worden. 

Boek The Movie Book

26.95

Wat is het precies?

Ken jij alle filmsoundtracks uit je hoofd en kan je befaamde filmquotes zo uit je mouw schudden? The Movie Book is hét boek voor alle filmfans. Aan de hand van de mooiste films geeft het boek je een rondleiding door de rijke geschiedenis van het witte doek. Van de zwart-wit klassiekers en filmhuisfilms tot bijzondere science-fiction blockbusters en geanimeerde filmhits: de brede variëteit aan film wordt groots onder de loep genomen. 

Een scala aan beroemde quotes, biografieën, film stills en filmposters komt voorbij. Zo ontdek je al je favoriete films opnieuw en raak je geïnspireerd nog veel meer moois te gaan bekijken. Een echte aanradar!

Specificaties

Productnummer 174151
Diepte 3,2 cm
Breedte 20,4 cm
Lengte 24,2 cm
Aantal 352 pagina's
Gewicht 1,29 kilogram
Kleur multi
Materiaal Papier

Wat vind je ervan?

21/12 2016
Britt / Den Helder
Veel must-know informatie voor de echte film fans. Veel dingen herken je al en dat maakt het leuk. Ik heb ook een paar films gekeken naar aanleiding van het boek in plaats van andersom.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews