Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Centraal Boekhuis

Centraal Boekhuis Het Centraal Boekhuis is de grootste logistieke dienstverlener op het gebied van boeken in de Nederlandse taal. Het dient als een magazijn waaruit boekwinkels in Nederland en Vlaanderen bevoorraad kunnen worden. 

Boek Never Have I Ever

9.95

Wat is het precies?

Leer je vrienden beter kennen met 'Never Have I Ever', de ultieme ijsbreker! De confronterende vragen maken een avondje hangen met vrienden ongetwijfeld tot een hilarische avond om nooit te vergeten.

Het spel is simpel: ga zitten in een kring, iedereen met een drankje in zijn hand. De eerste speler slaat het boek open op een willekeurige pagina en leest de bewering op de linker- of rechterpagina hardop voor. Je vindt dan bijvoorbeeld de bewering: 'Ik heb nog nooit een koe geaaid'. Als de bewering niet op jou van toepassing is, moet je niet drinken. Dus iedereen die in zijn leven wél een keer een koe heeft geaaid moet nu een slokje of een shotje nemen. Iedereen die in zijn leven nog nooit een koe heeft geaaid, hoeft niets te doen. Geef het boek aan de volgende speler door, met de klok mee. Als een bepaalde bewering al is geweest, pak je gewoon een nieuwe pagina.

De brave versie: je kunt dit spel ook spelen met tien muntjes. Iedere keer als een bewering niet op jou van toepassing is, lever je een muntje in. Degene die als eerst al zijn muntjes kwijt is, heeft het spel verloren.

Specificaties

Productnummer 140229
Breedte 14 cm
Lengte 16 cm
Aantal 384 pagina's
Kleur multi
Materiaal Papier

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Boek Never Have I Ever. Schrijf een review, of bekijk alle reviews