Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Centraal Boekhuis

Centraal Boekhuis Het Centraal Boekhuis is de grootste logistieke dienstverlener op het gebied van boeken in de Nederlandse taal. Het dient als een magazijn waaruit boekwinkels in Nederland en Vlaanderen bevoorraad kunnen worden. 

Boek Het Grote Dilemma op Dinsdag Boek

14.95

Wat is het precies?

'Dilemma op dinsdag' ontstond toen zes vrienden op een dag uit verveling urenlang discussieerden over onmogelijke dilemma’s. Uiteindelijk besloten ze om een Facebookpagina op te starten zodat ze hun directe vrienden de dilemma’s ook konden voorleggen. De pagina werd een regelrechte hit en heeft inmiddels 84.000 fans.

Nu is er voor de liefhebbers 'Het Grote Dilemma op Dinsdag Boek'. Door de spiraalbinding en de halve pagina’s kan de lezer tot wel 1600 dilemma’s creëren die garant staan voor uren discussieplezier. Start een discussie tijdens etentjes bij (schoon)ouders, als je geen zin hebt in je huiswerk, op het terras, tijdens een familieweekend, als je niet kunt slapen, tijdens ellenlange autoritten, in de wachtkamer bij de tandarts, op het strand, in de kerstvakantie... of waar dan ook!

Specificaties

Productnummer 140228
Breedte 17 cm
Lengte 25 cm
Kleur multi
Materiaal Papier
Soort kaft paperback

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Boek Het Grote Dilemma op Dinsdag Boek. Schrijf een review, of bekijk alle reviews