Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Centraal Boekhuis

Centraal Boekhuis Het Centraal Boekhuis is de grootste logistieke dienstverlener op het gebied van boeken in de Nederlandse taal. Het dient als een magazijn waaruit boekwinkels in Nederland en Vlaanderen bevoorraad kunnen worden. 

Boek Het Bucketlist Boek

14.99

Wat is het precies?

Heb je er ooit bij stilgestaan wat je absoluut gedaan wilt hebben voor je er niet meer bent? Giet het in een lijstje en je hebt je eigen bucketlist!
Nu vraag je je misschien af: “maar hoe begin je aan zoiets?”

In het boek vind je maar liefst 500 ideeën die voor mensen van elke leeftijd haalbaar zijn, mits je gemotiveerd genoeg bent en je je grenzen durft te verleggen. Sommige opdrachten zijn gemakkelijk aan te vinken en andere zijn een grotere uitdaging, maar vaak zijn dit net de dingen die je leven het meest verrijken.

Een koe melken, een boek schrijven, met een tandem fietsen, een taart in iemands gezicht gooien, kussen onder de Eifeltoren of op de top van een berg staan, het zijn maar enkele onderwerpen uit de lijst met 500 ideeën in dit boek. Dit boek is ook heel leuk om cadeau te doen!

Specificaties

Productnummer 140213
Aantal 176 pagina's
Kleur multi
Materiaal Papier
Soort kaft paperback

Wat vind je ervan?

23/8 2016
Jos / Utrecht
Wat een lol hebben we hiermee gehad. Samen met mijn vrienden enkele punten afgewerkt en we zijn voorlopig nog niet klaar!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews