Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Centraal Boekhuis

Centraal Boekhuis Het Centraal Boekhuis is de grootste logistieke dienstverlener op het gebied van boeken in de Nederlandse taal. Het dient als een magazijn waaruit boekwinkels in Nederland en Vlaanderen bevoorraad kunnen worden. 

Boek De Beste Fotografietips Van Lonely Planet

9.99

Wat is het precies?

Richard l’Anson, reisfotograaf voor Lonely Planet, weet als geen ander hoe je alledaagse momenten op bijzondere wijze vast kunt leggen. In ‘De Beste Fotografietips van Lonely Planet’ deelt hij zijn kennis en ervaring op het gebied van fotografie op reis.

In deze handzame, praktische fotografiegids komt alles aan bod: van compositie en belichting tot stijleffecten voor alle camera's; van mobiele telefoons tot professionele camera's. Aan de hand van tien gouden regels legt Richard l' Anson de basis voor het maken van een goede foto uit. Daarna volgen 45 tips en voorbeelden om de regels in de praktijk te kunnen toepassen. Met deze gids maak je foto's die het delen waard zijn en leg je al je reisherinneringen op een bijzondere manier vast!

Specificaties

Productnummer 140218
Breedte 10 cm
Lengte 17 cm
Aantal 128 pagina's
Kleur multi
Materiaal Papier

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Boek De Beste Fotografietips Van Lonely Planet. Schrijf een review, of bekijk alle reviews