Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Centraal Boekhuis

Centraal Boekhuis Het Centraal Boekhuis is de grootste logistieke dienstverlener op het gebied van boeken in de Nederlandse taal. Het dient als een magazijn waaruit boekwinkels in Nederland en Vlaanderen bevoorraad kunnen worden. 

Boek Basiskookboek voor Studenten

12.95

Wat is het precies?

Als student is tijd, energie en vooral geld vaak schaars. Uitgebreid koken zit er om die redenen vaak niet in en ben je gauw geneigd te gaan voor die snelle (ongezonde) hap. Maar een volledig academiejaar overleven op diepvriespizza en worstjes uit blik is ook niet echt aan te raden.

Daarom is het basis kookboek voor studenten precies wat jij nodig hebt! Boordevol eenvoudige, maar vooral lekkere gerechten waar je geen winkelwagentje vol ingrediënten of duur kookgerei voor nodig hebt. Dus denk aan klassiekers als groentesoep, quiche, pasta carbonara, salade niçoise of een heerlijk exotisch wokpannetje. Bovendien leer je met dit boek ook een heleboel handige kookbasics, zoals:

- Hoe maak je een dressing?
- Hoe bereid je broccoli of aubergine?
- Hoe kies je kip of rundvlees in de winkel?
- Wat zijn de ingrediënten die je altijd in je voorraadkast moet hebben?

Kortom: je leert met heel weinig heel veel te doen in de keuken. Zo houd je wat zakgeld over om leuke dingen te doen en je eet gezond! En dat is dan ook weer een pak van je moeders hart.

Specificaties

Productnummer 140187
Breedte 15 cm
Lengte 21 cm
Aantal 112 pagina's
Kleur multi
Materiaal Papier

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Boek Basiskookboek voor Studenten. Schrijf een review, of bekijk alle reviews