Verberg

Meer afbeeldingen

Bladefish Zeescooter - BF1000

349.00

Wat is het precies?

Hou je van snorkelen, duiken of iets anders dat te maken heeft met zwemmen onder water? Dan hoeft u met de zeescooter geen energie en zuurstof meer te verspillen aan het eindeloos trappelen in het water.

Deze lichtgewicht oplaadbare zeescooter zal u in beweging brengen in het water met een snelheid van ongeveer 3,25 km/h voor maximaal 40 minuten.

Dit geeft u de mogelijkheid om op uw gemak te kijken naar al het moois dat het waterleven te bieden heeft, zoals koraalriffen en kleurrijke vissen.
Zwemmen met de vissen is nog nooit zo eenvoudig geweest. De zeescooter is eenvoudig te bedienen en uiterst wendbaar. De handheld BladeFish werkt tot op een diepte van 30 meter, zodat u de oceaan kunt verkennen zoals nooit tevoren.

Beter nog, deze compacte zeescooter weegt slechts 4,7 kg en wordt geleverd met een zware tas, dus u kunt hem na gebruik netjes in een tas opbergen.

Het enige wat u nu nodig heeft is een vakantie aan zee!

Wat vind je ervan?

23/8 2012
jan interesant / zee-land
ook ik heb hem geprobeerd...te gek ik heb er gelijk 389 besteld voor de kinderen de buren m,n achterneef over-over-overgrootouders en de pompbediende bij ons uit de buurt.
24/11 2011
stijn / -
echt leuk ik wou het uitproberen en heb er meteen nog 4 besteld voor me kinderen echt een aanrader
7/9 2011
Joris / boxtel
Grappig om mee te gaan duiken echt 5 sterren waard
Schrijf een review, of bekijk alle 3 reviews