Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Black Eye

Black Eye Black Eye is een merk dat gaat voor kwaliteit! De handgepolijste lenzen zijn van echt glas om een doffe foto te voorkomen en gaan mede hierdoor lang mee. Black Eye heeft verschillende lenzen voor iPad en iPhone, maar ook andere smartphones worden niet vergeten. Neem een kijkje in de collectie van dit mooie merk!

Black Eye Lens voor Smartphone Set van 2 - Twister iPhone 6 Hoesje + 235° Super Fish Eye

44.95 37.95

Wat is het precies?

Met het Twister+ hoesje voor de iPhone 6 van Black Eye maak je de mooiste foto's met je telefoon! Je kunt natuurlijk een app downloaden die het bolle fish eye-effect meegeeft als je een foto maakt, maar echt mooi wordt dat nooit. Daarentegen zou je natuurlijk ook een fish eye-lens op je fotocamera kunnen zetten, maar wat een gesleep is dat, helemaal als je even snel wilt wisselen van lens! Dankzij dit hoesje van Black Eye wordt de keuze wel héél simpel: je kunt simpelweg de super fish eye-lens op het hoesje draaien et voilá: je hebt een professionele 235° super fish eye-lens!

Het hoesje is geschikt voor de iPhone 6 en de lens is van handgepolijst glas voor een lang gebruik en de mooiste foto's. Naast het hoesje krijg je uiteraard de super fish eye-lens, maar ook een beschermingshoesje, lensdop en een microvezel zakje om alles in te bewaren.

Specificaties

Productnummer 136719
Geschikt voor iPhone 6

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Black Eye Lens voor Smartphone Set van 2 - Twister iPhone 6 Hoesje + 235° Super Fish Eye. Schrijf een review, of bekijk alle reviews