Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Black Eye

Black Eye Black Eye is een merk dat gaat voor kwaliteit! De handgepolijste lenzen zijn van echt glas om een doffe foto te voorkomen en gaan mede hierdoor lang mee. Black Eye heeft verschillende lenzen voor iPad en iPhone, maar ook andere smartphones worden niet vergeten. Neem een kijkje in de collectie van dit mooie merk!

Black Eye Lens voor Smartphone Set van 2 - Clipper Universal Clip Mount + 160° High Quality Wide Angle

44.95 37.95

Wat is het precies?

Met de Clip Mount van Black Eye maak je de mooiste foto's met je telefoon! Je kunt natuurlijk een app downloaden die het grote wide angle-effect meegeeft als je een foto maakt, maar echt mooi wordt dat nooit. Daarentegen zou je natuurlijk ook een wide angle-lens op je fotocamera kunnen zetten, maar wat een gesleep is dat, helemaal als je even snel wilt wisselen van lens! Dankzij de Clip Mount van Black Eye wordt de keuze wel héél simpel: de clipper zet je op de bovenkant van je telefoon, over je lens heen, et voilá: je hebt een professionele 160° wide angle-lens!

De Clip Mount past op vrijwel iedere telefoon en de lens is van handgepolijst glas voor een lang gebruik en de mooiste foto's. Naast de clipper krijg je ook een lensdop en microvezel zakje om alles in te bewaren.

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Black Eye Lens voor Smartphone Set van 2 - Clipper Universal Clip Mount + 160° High Quality Wide Angle. Schrijf een review, of bekijk alle reviews