Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Bike Balls - Fietsverlichting

19.95

Wat is het precies?

Verhoog je zichtbaarheid in het donker voor anderen met deze humoristische fietsverlichting. Bike Balls is een achterlicht voor je fiets, die onder het zadel van je fiets gemonteerd kan worden. Hij hangt onder het zadel en wiebelt tijdens het fietsen lekker heen en weer. Door de constante beweging van het licht zul je gegarandeerd worden opgemerkt in het donker voor optimale veiligheid.

Bike Balls heeft drie standen: twee knipperende ‘party’ modes en een ‘constant aan’ mode. Knijp zachtjes in de ballen om ze aan en uit te schakelen en om te schakelen tussen de verschillende standen. De Bike Balls bestaat uit een een rode LED lamp inclusief batterijen, een siliconen omhulsel en twee tie-wraps om de ballen veilig aan je zadel te monteren, zodat niemand ze kan stelen.

Specificaties

Productnummer 160706
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

21/12 2016
Jamie / Alpen aan de Rijn
Leuk cadeau, zeker voor je vader!
29/11 2016
Dylan / Noord-Holland
Ik ben erg tevreden over de bike balls. Ze waren snel geleverd en hebben nu al hilarische momenten opgeleverd. Ik beoordeel met de bike balls met 5 sterren.
4/11 2016
Tom B. / Utrecht
Leuke Gadget, zeker wanneer het donker wordt vallen ze goed op. Ik had ze laatst aan de fiets van mijn vriendin gedaan! Ik ging stuk xD
Schrijf een review, of bekijk alle 3 reviews