Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Bialetti

Bialetti Producten van Bialetti worden gekenmerkt door een goede combinatie tussen kwaliteit en originaliteit. Sinds de start van het merk in 1919 is het Bialetti gelukt om innovatief te blijven en Italiaanse design wereldwijd op de kaart te zetten. Bialetti is voortdurend op zoek naar verbeteringen zonder hun kernwaarden uit het oog te verliezen. Duurzaam ondernemen en sociale verantwoordelijkheid ne...lees meermen staan hoog in het vaandel bij het merk. Met de producten van Bialetti haal je kwaliteit en stijl in huis!  inklappen

Bialetti Moka Express Koffiemaker Grijs - 3 Kops

24.99 22.99

Wat is het precies?

Met de Bialetti Moka Express maakt u de lekkerste koffie! De Moka Express van Bialetti is een stijlvolle en elegante koffiemaker. De koffiemakers van Bialetti staan dan ook bekend om hun unieke stijl en kwaliteit. Ze hebben een revolutie teweeggebracht op het gebied van koffie zetten. Mede door het eenvoudige design van de koffiemakers kunt u al binnen enkele minuten genieten van een heerlijk kopje koffie.  

De werking van de koffiemaker is vrij eenvoudig. U kunt de koffiemaker gebruiken op een elektrische kookplaat, een keramische kookplaat en het gasfornuis. De koffiemaker is niet geschikt voor gebruik op een inductiekookplaat. Met een inhoud van 200 ml is deze koffiemaker geschikt voor het zetten van 3 kopjes koffie. 

Hoe werkt het precies?
Het enige dat u hoeft te doen is water en koffie toevoegen en de Moka Express op het fornuis plaatsen. Na enkele minuten begint het water te koken, waardoor er een zekere druk in het reservoir ontstaat. Hierdoor wordt er water door de koffie omhoog geperst naar het opvangbankje.

De koffiemaker is vervaardigd uit aluminium. De ergonomische handgreep maakt het makkelijk de koffie in te schenken, zonder te morsen. Daarnaast is de koffiemaker niet geschikt om te reinigen in de vaatwasmachine. Het wordt aangeraden deze met de hand af te wassen. 

Specificaties

Productnummer 68796
Diepte 10,2 cm
Hoogte 17,5 cm
Breedte 14,4 cm
Diameter 8,3 cm
Geschikt voor Alle warmtebronnen excl. Inductie
Inhoud 200 ml
Kleur Grijs
Materiaal Aluminium
Serie Moka Express
Vaatwasserbestendig Nee

Wat vind je ervan?

9/12 2012
Janneke / Gouda
Stond al een poos op mijn verlanglijstje en nu van Sinterklaas gekregen! Wat een blijmakend supercadeau! Water en koffie erin, op het gas en even later de niet-te-evenaren geur. Ik geniet elk kopje smaakt naar meer.
22/10 2011
Mario / Guttecoven
Ik had jarenlang een kleine Bialetti. Superieure espresso. Een tijd terug een complete koffiemachine gekocht en de Bialetti aan broertje gegeven. Nu ik weer echte bonen uit zuid italie heb meegenomen en alle familie toch gewoon met Bialetti-achtigen zag werken wil ik mijn kleine Bialetti weer terug! Zonde van de goede bonen om geen Bialetti te gebruiken. Blinde aanschaf, zeker!
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews