Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Berghoff

Berghoff

Berghoff Social Grill Tafelbarbecue - Wit

199.00

Wat is het precies?

Met de Social Grill tafelbarbecue van Berghoff wordt barbecueën een sociale gelegenheid. Perfect voor een avondje gezellig grillen met je vrienden, want de kok hoeft niet de hele tijd op te staan van tafel om het vlees te checken. De Social Grill is namelijk een compacte tafelbarbecue, waarop iedereen zijn eigen maaltje kan bereiden onder het genot van een drankje en een hapje. 

De houtskoolbarbecue is compact en heeft een strak, wit design. Bovendien weegt hij nog geen zes kilogram en wordt hij geleverd met een vastzetband om alle onderdelen bij elkaar te houden. Dankzij zijn ontwerp is hij dan ook perfect om mee te nemen naar het strand, de camping of op een boot. Daarnaast is hij in zijn geheel uit elkaar te halen, zodat je de onderdelen apart schoon kunt maken. Verder kun je de deksel ook als onderzetter gebruiken als je op een onstabiele ondergrond, zoals zand of gras aan het barbecueën bent. Ideaal voor verschillende gelegenheden dus!

Specificaties

Productnummer 169307
Hoogte 22 cm
Accessoires Verchroomd rooster
Diameter 35 cm
Gewicht 5,9 kg
Inclusief Draagband
Kleur Wit
Materialen Staal
Type BBQ Houtskool barbecue

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Berghoff Social Grill Tafelbarbecue - Wit. Schrijf een review, of bekijk alle reviews