Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Beam Labs

Beam Labs

Beam Labs Projector/Lamp

499.00

Wat is het precies?

Met de projector van Beam Labs haal je een erg bijzonder item in huis. Met deze Beam projector kun je namelijk van elk oppervlak een groot scherm maken waar je al je favoriete foto's of filmpjes op af kunt spelen. De muur in de woonkamer of zelfs het plafond in de slaapkamer; met Beam tover je elk oppervlak binnen no-time om tot een filmscherm.

Beam is een slimme projector die in elke lampfitting past en die je met je smartphone kunt bedienen. Ook werkt Beam als een dimbare lamp. Schroef Beam in eenvoudig in een willekeurige lamp of gebruik de bijgesloten stroomkabel om Beam op een plat oppervlak neer te leggen. Je bestuurt de projector vervolgens met de Beam Remote app die beschikbaar is voor elke Apple en Android smartphone of tablet.

Je kunt elke app installeren op Beam. Zo kun je favoriete series van Netflix of grappigste filmpjes van YouTube kijken op het door jou gecreëerde scherm. Via Airplay en Miracast kun je foto's en videos die je op je smartphone of tablet hebt delen met je vrienden en familie. Je kan Beam zo instellen zodat hij automatisch iets laat zien op het moment dat jij het wilt. Beam kan jou bijvoorbeeld voortaan elke ochtend wakker maken met het laatste nieuws en je agenda. Een slimme lamp, dát wil je!

Specificaties

Productnummer 179785
Hoogte 11 cm
Breedte 11 cm
Lengte 15 cm
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Beam Labs Projector/Lamp. Schrijf een review, of bekijk alle reviews