Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Barbecook

Barbecook Barbecook ontwikkelt sinds 1985 barbecues voor de consumentenmarkt. Het moederbedrijf van Barbecook, SAEY, begon daarmee omdat men de barbecues die toendertijd aangeboden werden te primitief vond. Het streven van Barbecook was dan ook om barbecueën veiliger en efficiënter te maken door het ontwikkelen van gebruikersvriendelijke barbecues. Barbecook patenteerde toendertijd ook het nu nog in gebruik...lees meer zijnde quick-start aanmaaksysteem. De missie van Barbecook is simpel: Het bedrijf wil alle bbq-liefhebbers een zorgeloze barbecue bezorgen. Dit doet het bedrijf door van begin tot eind het gebruikersgemak voorop te zetten. Dit zie je terug doordat Barbecook barbecues eenvoudig te monteren zijn. Ook het gebruik van elke Barbecook bbq valt op door de eenvoud waarmee dit plaatsvindt. Tenslotte is het reinigen en onderhouden van een Barbecook barbecue erg eenvoudig. Je vindt in het assortiment van Barbecook gasbarbecues en houtskool barbecues inklappen

Barbecook Worstenklem

3.25

Wat is het precies?

Nooit meer moeilijk hoeven doen door alle worstjes op de barbecue één voor één om te moeten draaien? De worstenklem van Barbecook maakt het barbecuen nu veel gemakkelijker en sneller: je kunt in één handomdraai vier worsten tegelijk omdraaien!

Door de worstenklem te draaien worden de worsten rondom gelijkmatig gebakken. De Barbecook worstenklem bevat een verchroomd rooster en is voorzien van een afgerond houten handvat.

Specificaties

Productnummer 24530
Lengte 51 cm
Kleur Grijs
Materiaal Hout
Producttype BBQ accessoires

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Barbecook Worstenklem. Schrijf een review, of bekijk alle reviews