Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Balvi

Balvi  Balvi is sinds 1965 importeur van bruikbare, tijdloze en verrassende producten. Door de jarenlange ervaring en een eigen designteam, brengt Balvi elk half jaar weer een verfrissende nieuwe collectie. De collectie van Balvi is verdeeld over 8 productgroepen : Keuken, Aan Tafel, Badkamer, Wonen, Opbergen, Gifts, Klokken en Fotolijsten. Balvi onderscheidt zich door de Spaanse invloed in de...lees meer collectie en de trendy verpakkingen. inklappen

Balvi Reisplanner incl. Markeerstift

13.50

Wat is het precies?

Als je gek bent op reizen is deze Balvi reisplanner echt iets voor jou! Met deze wereldbol kun je namelijk op een hele makkelijke manier aangeven waar je op de wereld bent geweest. De wereldbol wordt namelijk inclusief een markeerstift geleverd. Met die markeerstift kun je eenvoudig landen inkleuren of stippen neerzetten. Het geeft een trots gevoel als je in één overzicht al jouw reisbestemmingen kunt zien. Het is ook een leuke manier om aan anderen te laten zien waar je al naartoe bent geweest.

Heb je nog niet zoveel gereisd, maar droom je er wel van om de wereld te gaan zien? Gebruik dan deze reisplanner als een bucketlist. Geef aan welke steden of landen jij in de toekomst heel graag wilt gaan bezoeken. De wereldbol helpt je dan regelmatig herinneren om je dromen waar te maken! 

Heb je een fout gemaakt of uitgeschoten? Geen paniek, want je kunt de stift heel eenvoudig verwijderen met de wisser die aan de dop van de stift bevestigd zit. 

Specificaties

Productnummer 120768
Hoogte 15 cm
Breedte 14,2 cm
Lengte 21 cm
Inclusief Markeerstift
Kleur Blauw
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Balvi Reisplanner incl. Markeerstift. Schrijf een review, of bekijk alle reviews