Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Balvi

Balvi  Balvi is sinds 1965 importeur van bruikbare, tijdloze en verrassende producten. Door de jarenlange ervaring en een eigen designteam, brengt Balvi elk half jaar weer een verfrissende nieuwe collectie. De collectie van Balvi is verdeeld over 8 productgroepen : Keuken, Aan Tafel, Badkamer, Wonen, Opbergen, Gifts, Klokken en Fotolijsten. Balvi onderscheidt zich door de Spaanse invloed in de...lees meer collectie en de trendy verpakkingen. inklappen

Balvi Magic LED Spiegel Fotolijst 13 x 18 cm - Zwart

22.95 16.95

Wat is het precies?

De Magic LED spiegel fotolijst is niet zomaar een fotolijst. Met deze lijst in huis zet u óf uw foto's óf uzelf namelijk extra goed in de spotlights!

Als u deze Magic LED inschakeld is de fotolijst voorzien van meerdere sfeervolle LED-lampjes die uw foto verlichten! Zet u hem uit, dan verandert de fotolijst in een spiegel. 

Een uniek en origineel accessoire voor op tafel, in de vensterbank of op een kast. De spiegel fotolijst heeft een adapter met USB-aansluiting, maar werkt tevens op batterijen.  

 

Specificaties

Productnummer 113255
Hoogte 24 cm
Breedte 19 cm
Geschikt voor 1 foto van 13 x 18 cm
Inclusief Adapter
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Voeding Adapter/Batterijen

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Balvi Magic LED Spiegel Fotolijst 13 x 18 cm - Zwart. Schrijf een review, of bekijk alle reviews