Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Balvi

Balvi  Balvi is sinds 1965 importeur van bruikbare, tijdloze en verrassende producten. Door de jarenlange ervaring en een eigen designteam, brengt Balvi elk half jaar weer een verfrissende nieuwe collectie. De collectie van Balvi is verdeeld over 8 productgroepen : Keuken, Aan Tafel, Badkamer, Wonen, Opbergen, Gifts, Klokken en Fotolijsten. Balvi onderscheidt zich door de Spaanse invloed in de...lees meer collectie en de trendy verpakkingen. inklappen

Balvi Dr. & Nurse Medicijnbox - Set van 2

11.95

Wat is het precies?

Wanneer je je niet zo lekker voelt, is het huis doorzoeken naar datgene wat je nodig hebt het laatste waar je zin in hebt. Met de Balvi Dr. & Nurse medicijnbox kun je heel handig alle medische spullen opbergen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan medicijnenstrips, de thermometer en pleisters. De medicijnbox wordt geleverd in een set van twee. Deze twee boxen kun je ook in elkaar plaatsen, hoewel het leuker is om ze allebei naast elkaar te plaatsen. Wanneer je de dokter en de verpleegster naast elkaar ziet staan, kan er ondanks de pijn misschien toch een klein glimlachje af. 

Specificaties

Productnummer 120769
Aantal 2 stuks
Inclusief Deksel
Kleur multi
Materiaal Metaal

Wat vind je ervan?

30/9 2014
Annie / Den Haag
Deze medicijnboxen zijn niet alleen functioneel, maar ze zijn ook erg grappig en leuk om naar te kijken. Ze zijn handig om je pilletjes op te bergen en ook erg decoratief, wie zou ze niet willen hebben? Ik wel hoor! En ook voor kinderen is het erg leuk. Handig, decoratief, functioneel en grappig, niets dan lof voor dit setje, absoluut.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews