Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Balvi

Balvi  Balvi is sinds 1965 importeur van bruikbare, tijdloze en verrassende producten. Door de jarenlange ervaring en een eigen designteam, brengt Balvi elk half jaar weer een verfrissende nieuwe collectie. De collectie van Balvi is verdeeld over 8 productgroepen : Keuken, Aan Tafel, Badkamer, Wonen, Opbergen, Gifts, Klokken en Fotolijsten. Balvi onderscheidt zich door de Spaanse invloed in de...lees meer collectie en de trendy verpakkingen. inklappen

Balvi Brillenkoker - Incl. Lenzenkit

21.50

Wat is het precies?

Met de superslimme brillenkoker van Balvi begint iedereen zich af te vragen waarom ze hier nog nooit aan hebben gedacht! Deze must-have brillenkoker heeft niet alleen ruimte voor een bril of een zonnebril, maar ook voor lenzen en lenzenvloeistof.

Zo kun je, als je je lenzen in doet, gelijk je bril veilig opbergen en als je dan je lenzen weer uit wil, heb je direct je bril bij de hand. Er zit zelfs nog een spiegeltje in om je te helpen bij het uitdoen van je lenzen. Ideaal voor iedereen met een bril om alles bij elkaar te hebben in één mooie bruine brillenkoker. In de koker vind je in totaal: een spiegeltje, een lenzendoosje, twee vloeistofbuisjes en een zachte pincet.

Specificaties

Productnummer 160642
Hoogte 5.8
Breedte 16.4
Lengte 7.2
Designer Balvi
Gewicht 0.235
Kleur Bruin
Materiaal Metaal

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Balvi Brillenkoker - Incl. Lenzenkit. Schrijf een review, of bekijk alle reviews