Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over ThumbsUP

Astro Eye Planetarium - 22 cm

109.95 99.95

Wat is het precies?

Iedereen droomt er wel eens van om onder een mooie sterrenhemel te slapen, maar om nou 's nachts naar buiten te gaan... Met het Astro Eye planetarium kun je lekker in je bed blijven liggen. Met het planetarium worden er namelijk sterrenbeelden en de sterrenhemel op je plafond geprojecteerd.

De ingenieuze kleine projector wordt met twee dia schijven geleverd, zodat je de nachtelijke hemel kunt zien met of zonder de sterrenbeeld markering. De projector heeft vijf verschillende snelheden. Op deze manier kun je zelf kiezen hoe snel je de hemel rondgedraaid wilt hebben. Ook kun je kiezen of je de sterrenhemel vanuit een noordelijk of zuidelijk halfrond perspectief wil zien. Een leuke toevoeging is de vallende ster functie. Op deze manier wordt de sterrenhemel wel erg goed nagebootst!

De projector is ideaal voor amateur-astronomen, kinderen die geïnteresseerd zijn in de ruimte of gewoon voor iedereen die wel eens de nachtelijke sterrenhemel goed wil zien. 

Specificaties

Productnummer 26758
Breedte 22 cm
Lengte 22 cm
Exclusief Batterijen
Inclusief 2 discs
Kleur Grijs
Materiaal Kunststof
Voeding 3x AA batterijen

Wat vind je ervan?

13/12 2012
Michel / Girbes
Aan mijn dochter van 8 gegeven als cadeau. Top product, fantastisch op schuin dak. Dochter is er zeer blij mee, helaas niet op lichtstroom, alleen batterijen (oplaabaar)
26/6 2010
iman / heemskerk
ik heb al een recentie over die andere sterren hemel geschreven maar toen ik wist dat mijn nichtje deze had voor het laatst ben ik gaan slapen bij haar geweldig mooi het lijkt wel een museum. toen we gingen slapen leek het net alsof we buiten gingen slapen en naar de sterrenhemel keken heel cool. toen ik midden in de nacht wakker werd. schrok ik. ik dacht even dat ik in de ruimte zat omdat mijn nicht ook zo een maan kreeg! het leek of ik in de sterren hemel was en de maan! maar ik geef dit wel een 10+
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews