Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Areaware

Areaware Het merk Areaware uit New York produceert originele en functionele producten om mensen te inspireren. De objecten van Areaware zijn daardoor uniek en net iets anders dan de andere. Areaware biedt bovendien een platform aan jong talent binnen het designvak, die ook weer voor vernieuwende producten zorgen. En naast vernieuwend is de poetische inslag van de items typerend voor het merk Areaware. En dit alles m...lees meerét gevoel voor humor!  inklappen

Areaware Reality Hand Dock Mediarek - iPhone

79.95 39.98

Wat is het precies?

Deze Reality Hand Dock steekt zijn hand uit om uw iPhone aan te pakken. Gebruik de Reality Hand om uw iphone in te zetten. Een echte helpende hand! Tevens is de Reality Hand dock ook zonder er een mobiele telefoon op te plaatsen een grappige en unieke wanddecoratie! 

Leg uw iPhone in deze dock, download de gratis Areaware PocketWatch app en uw iPhone verandert in een ouderwets zakhorloge! Een aantrekkelijk en tijdloos woonaccessoire!

Het ontwerp van de hand komt van designer Harry Allen, die zijn eigen hand als mal gebruikte. Plaats de Reality Hand op uw nachtkastje of hang hem aan de muur. De hand is gemakkelijk te monteren. Schroeven en pluggen worden meegeleverd.

Specificaties

Productnummer 117396
Diepte 15,2 cm
Hoogte 17,8 cm
Breedte 10,2 cm
Designer Harry Allen
Geschikt voor Mobiele telefoon
Inclusief Bevestigingsmateriaal
Kleur Wit
Materiaal Kunststof
Serie Reality Hand

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Areaware Reality Hand Dock Mediarek - iPhone. Schrijf een review, of bekijk alle reviews