Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Areaware

Areaware Het merk Areaware uit New York produceert originele en functionele producten om mensen te inspireren. De objecten van Areaware zijn daardoor uniek en net iets anders dan de andere. Areaware biedt bovendien een platform aan jong talent binnen het designvak, die ook weer voor vernieuwende producten zorgen. En naast vernieuwend is de poetische inslag van de items typerend voor het merk Areaware. En dit alles m...lees meerét gevoel voor humor!  inklappen

Areaware Onderzetters - Zwart

24.95 12.48

Wat is het precies?

De houten onderzetters van Areaware mogen in geen enkele keuken ontbreken! Ze zijn ideaal om tijdens het eten pannen of schalen op te zetten om je tafel en je tafellakens te beschermen tegen de hitte. Het leuke aan dit zwart-gestreepte design is dat het simpel is en dus bijna overal bij past. 

Het is de vorm van de Areaware onderzetters die hem zo ideaal maakt, want dit kun je helemaal zelf bepalen. De losse stukjes sluiten naadloos op elkaar aan en kunnen in allerlei verschillende vormen naast elkaar worden gezet. Zo kun je de onderzetter vormen naar datgene wat er op komt te staan, om te voorkomen dat de schaal of de pan er niet helemaal op past. 

Specificaties

Productnummer 159801
Hoogte 0,6 cm
Breedte 8,9 cm
Lengte 8,3 cm
Kleur Zwart
Materiaal Hout

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Areaware Onderzetters - Zwart. Schrijf een review, of bekijk alle reviews