Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Areaware

Areaware Het merk Areaware uit New York produceert originele en functionele producten om mensen te inspireren. De objecten van Areaware zijn daardoor uniek en net iets anders dan de andere. Areaware biedt bovendien een platform aan jong talent binnen het designvak, die ook weer voor vernieuwende producten zorgen. En naast vernieuwend is de poetische inslag van de items typerend voor het merk Areaware. En dit alles m...lees meerét gevoel voor humor!  inklappen

Areaware Gradient Puzzel - Blauw/Groen

24.95 17.46

Wat is het precies?

Als jij beschikt over veel geduld en een talent voor puzzelen, is de Gradient puzzel van Areaware echt iets voor jou. Deze puzzel maakt het mogelijk om te mediteren door middel van kleur, want de puzzel beeldt geen afbeelding, maar een overgang van kleuren uit. Het in elkaar zetten van de puzzel vereist de nodige concentratie, waardoor je weloverwogen te werk moet gaan. Tip: de puzzel is erg leuk om aan een echte puzzelfanaat cadeau te geven.

De puzzel is gemaakt van een hoogwaardige papier- en kartonsoort, zodat de rand van de puzzel in tact blijft.

Specificaties

Productnummer 146082
Hoogte 60,9 cm
Lengte 45,7 cm
Designer Bryce Wilner
Kleur multi
Materiaal Hout
Serie Gradient

Wat vind je ervan?

23/8 2016
Rob en Wilma / -
Hij is erg lastig. Door goed de kleuren te vergelijken zie je de stukjes van elkaar verschillen. Het is een echte uitdaging maar met een beetje geduld kom je er gelukkig wel.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews