Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Areaware

Areaware Het merk Areaware uit New York produceert originele en functionele producten om mensen te inspireren. De objecten van Areaware zijn daardoor uniek en net iets anders dan de andere. Areaware biedt bovendien een platform aan jong talent binnen het designvak, die ook weer voor vernieuwende producten zorgen. En naast vernieuwend is de poetische inslag van de items typerend voor het merk Areaware. En dit alles m...lees meerét gevoel voor humor!  inklappen

Areaware Flesopener - Beech

17.95 8.98

Wat is het precies?

Dat eenvoud niet saai hoeft te zijn, bewijst deze stijlvolle flesopener van Areaware wel. Bovendien is dit handige keukenhulpje ook nog erg functioneel, want hij is voorzien van twee mageneten. Eén magneet zorgt ervoor dat de dop van het flesje wordt opgevangen en de andere is bedoeld om het item aan de koelkast op te hangen. 

De opener is ontworpen door Brendan Ravenhill. Hij heeft een voorliefde voor mooie functionele tools en houten boten. Hij heeft deze twee elementen dan ook samen laten smelten met deze flesopener als resultaat.

De flesopener is gemaakt van beukenhout en is niet geschikt voor de vaatwasser.

Specificaties

Productnummer 146061
Breedte 3,8 cm
Lengte 11,4 cm
Designer Brendan Ravenhill
Kleur Bruin
Materiaal Hout
Vaatwasserbestendig Nee

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Areaware Flesopener - Beech. Schrijf een review, of bekijk alle reviews