Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Areaware

Areaware Het merk Areaware uit New York produceert originele en functionele producten om mensen te inspireren. De objecten van Areaware zijn daardoor uniek en net iets anders dan de andere. Areaware biedt bovendien een platform aan jong talent binnen het designvak, die ook weer voor vernieuwende producten zorgen. En naast vernieuwend is de poetische inslag van de items typerend voor het merk Areaware. En dit alles m...lees meerét gevoel voor humor!  inklappen

Vergelijkbaar

Areaware Fauna Kussen - Chihuahua

44.95 22.48

Wat is het precies?

Dit Fauna kussen is een echt designerstuk en geeft je interieur een creatieve en originele uitstraling. Een echte blikvanger met een grappige ondertoon. Ook super leuk voor in de kinderkamer!

De Fauna collectie van het merk Areaware typeert zich door kleurrijke kussens met dierenprints. De kussens zijn ontworpen door de designer Ross Menuez. Hij liet zich inspireren door Victoriaanse kussens: antieke Engelse kussens met sfeervolle prints. De dierenprints op de 'Fauna Cushion' kussens zijn gebaseerd op de eerste illustraties uit de 19e eeuw. Een creatieve en moderne combinatie!

Het Fauna kussen is gemaakt van biologisch katoen met polyester vulling en er wordt aangeraden het kussen met de hand te wassen. 

Specificaties

Productnummer 117409
Hoogte 33 cm
Breedte 22,9 cm
Designer Ross Menuez
Kleur Roze
Materiaal Katoen
Serie Fauna

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Areaware Fauna Kussen - Chihuahua. Schrijf een review, of bekijk alle reviews