Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Areaware

Areaware Het merk Areaware uit New York produceert originele en functionele producten om mensen te inspireren. De objecten van Areaware zijn daardoor uniek en net iets anders dan de andere. Areaware biedt bovendien een platform aan jong talent binnen het designvak, die ook weer voor vernieuwende producten zorgen. En naast vernieuwend is de poetische inslag van de items typerend voor het merk Areaware. En dit alles m...lees meerét gevoel voor humor!  inklappen

Areaware Drink Stones Set van 4 - Cubes

39.95 19.98

Wat is het precies?

Een goed glas whiskey of andere drank is natuurlijk niet compleet zonder één of meerdere ijsblokjes. Dat kan voortaan met deze originele drink stones van Areaware. Het voordeel van deze stenen is dat ze je drankje koel houden, maar in tegenstelling tot ijsblokjes niet smelten. Hierdoor blijft je drankje de pure smaak behouden en kun je er optimaal van genieten. Leg de stenen van te voren in de vriezer totdat ze goed gekoeld zijn.

De set bestaat uit vier stuks met elk een eigen vorm en kleur. De set is ook het perfecte cadeau voor iedereen die wel van een borrel houdt.

Specificaties

Productnummer 146088
Aantal 4 stuks
Designer Runa Klock
Diameter 5,1 cm
Kleur multi
Materiaal Steen

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Areaware Drink Stones Set van 4 - Cubes. Schrijf een review, of bekijk alle reviews