Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Areaware

Areaware Het merk Areaware uit New York produceert originele en functionele producten om mensen te inspireren. De objecten van Areaware zijn daardoor uniek en net iets anders dan de andere. Areaware biedt bovendien een platform aan jong talent binnen het designvak, die ook weer voor vernieuwende producten zorgen. En naast vernieuwend is de poetische inslag van de items typerend voor het merk Areaware. En dit alles m...lees meerét gevoel voor humor!  inklappen
  • 9.95
  • 9.95
  • 6.95
  • 11.00
  • 9.99
  • 7.95

Areaware Cubebot Robot Puzzel 11 cm - Naturel

11.95

Wat is het precies?

Bij een robot denken we al snel aan een plastic pop met batterijen. De Cubebot van Areaware is anders. De Cubebot kan door zijn stevige houten frame en elastische spieren vele verschillende posities aannemen. Startend in een kubusvorm kun je met deze houten robot alle kanten op.

De inspiratiebron voor de Cubebot kwam van de Japanse Kumiki puzzels. Kumiki betekent namelijk letterlijk 'hout samenvoegen en de eerste vakman die houten figuren omzette naar constructiepuzzels kwam uit Japan. De beroemde Kumiki puzzel is dus door de designer David Weeks in een nieuw jasje gestoken. De robot is gemaakt van beukenhout, wat extra stevig is en lekker lang meegaat zodat jij, maar ook je (klein)kinderen kunnen puzzelen! Ben je uitgepuzzeld? Zet het item dan in als een decoratiestuk op een wandplank of in een boekenkast.

Beukenhout is een natuurproduct en daardoor kunnen er oneffenheden en noesten zichtbaar zijn. Bovendien kan de kleur van het hout van het geleverde product iets afwijken van de houtkleur op de foto. Ieder exemplaar is hierdoor uniek!

Specificaties

Productnummer 146046
Hoogte 10,8 cm
Designer David Weeks
Diameter 3,8 cm
Kleur Bruin
Materiaal Hout
Producttype Speelgoed & Knuffels
Serie Cubebot

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Areaware Cubebot Robot Puzzel 11 cm - Naturel. Schrijf een review, of bekijk alle reviews