Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Areaware

Areaware Het merk Areaware uit New York produceert originele en functionele producten om mensen te inspireren. De objecten van Areaware zijn daardoor uniek en net iets anders dan de andere. Areaware biedt bovendien een platform aan jong talent binnen het designvak, die ook weer voor vernieuwende producten zorgen. En naast vernieuwend is de poetische inslag van de items typerend voor het merk Areaware. En dit alles m...lees meerét gevoel voor humor!  inklappen

Areaware Bureau Set - Beton

74.95

Wat is het precies?

Kantoor essentials zijn wel erg functioneel, maar door hun zakelijke uiterlijk vaak wel een doorn in het oog op een bureau. Deze set met bureauspullen van Areaware maakt daar een einde aan en laat zien dat deze spullen wel degelijk stijlvol kunnen zijn. De set bestaat uit een pennenhouder, een klein dienblad en een plakbandhouder die allemaal uit beton vervaardigd zijn. De items vormen daardoor één geheel en geven je werkplek een stoere en Scandinavische upgrade. 

De set is ontworpen door de designer Magnus Pettersen. Zijn werk kenmerkt zich door eenvoud en functionaliteit en is een reflectie van het Noorse erfgoed. Hij haalt de inspiratie voor zijn ontwerpen uit de glamour en luxe van de jaren 20 en de Scandinavische puurheid. Hij zorgt er altijd voor dat zijn ontwerpen gemaakt worden op een duurzame manier. 

Specificaties

Productnummer 146074
Aantal 3 stuks
Designer Magnus Pettersen
Kleur Grijs
Materiaal Steen

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Areaware Bureau Set - Beton. Schrijf een review, of bekijk alle reviews