Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Airwheel

Airwheel Lopen is zó verleden tijd! De AirWheel is hét vervoersmiddel van de toekomst. De AirWheel maakt gebruik van een gyroscoop en Fuzzy Logic software, waardoor je je evenwicht gemakkelijk kunt bewaren. Door het verplaatsen van je lichaamsgewicht bestuur je de AirWheel. Door lichtjes naar voren te leunen, ga je vooruit en remmen doe je door wat meer naar achteren te leunen. Voor muzi...lees meerekliefhebbers is er de AirWheel X5 music en de AirWheel X6 music. Zowel de X5 als de X6 beschikt over ingebouwde speakers, waardoor je tijdens het rijden kunt luisteren naar je favoriete muziek! De AirWheel is duurzaam en is het ideale vervoersmiddel voor jong én voor oud.  inklappen

AirWheel X8 - Zwart

749.00

Wat is het precies?

Relaxed door het park zweven of stunten met je vrienden, terwijl je met je vrije handen een flitsend filmpje maakt. Dat is genieten! Genieten van de vrijheid die je ervaart als je naar voren leunt en soepeltjes de krachtige 650 watt elektromotor aan het werk zet. Je lichaam is je stuur. Door lichtjes naar voren te leunen accelereert de AirWheel X8 tot wel 18 km/uur, remmen doe je door achterover te leunen. Easy! Maak je geen zorgen over je evenwicht, de gyroscoop zorgt samen met de Fuzzy Logic software altijd voor de juiste balans. Zo kun je letterlijk alle kanten op zonder te vallen.

Het leren rijden op de AirWheel X8 is eenvoudig, binnen een paar uurtjes heb je het onder de knie en zoef je heerlijk relaxed vooruit. Op een laadbeurt van slechts 90 minuten gaat de accu van de AirWheel X8 zo'n 23 kilometer mee. Dankzij het handvat en het minimale gewicht van 11 kilo is de unicycle gemakkelijk mee te nemen in de bus of trein. Andersom kan de compacte eenwieler wel 120 kilo dragen. Hij kan dus wel wat hebben.

De zwarte AirWheel X8 is het meest krachtige en luxe model uit de X-serie. Hij is duurzaam, ziet er gaaf uit en heeft een hoge funfactor!

 

Specificaties

Productnummer 145811
Hoogte 49 cm
Breedte 17 cm
Lengte 450 cm
Geschikt voor Man/Vrouw 10-65 Jaar
Gewicht 11.1 KG
Kleur Carbon
Materiaal Kunststof
Vermogen 650 Watt
Voeding 230V Adapter

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de AirWheel X8 - Zwart. Schrijf een review, of bekijk alle reviews