Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Airwheel

Airwheel Lopen is zó verleden tijd! De AirWheel is hét vervoersmiddel van de toekomst. De AirWheel maakt gebruik van een gyroscoop en Fuzzy Logic software, waardoor je je evenwicht gemakkelijk kunt bewaren. Door het verplaatsen van je lichaamsgewicht bestuur je de AirWheel. Door lichtjes naar voren te leunen, ga je vooruit en remmen doe je door wat meer naar achteren te leunen. Voor muzi...lees meerekliefhebbers is er de AirWheel X5 music en de AirWheel X6 music. Zowel de X5 als de X6 beschikt over ingebouwde speakers, waardoor je tijdens het rijden kunt luisteren naar je favoriete muziek! De AirWheel is duurzaam en is het ideale vervoersmiddel voor jong én voor oud.  inklappen

AirWheel S5 - Zilver

2499.00

Wat is het precies?

Staan en gaan waar je maar wilt, dat is de ultieme vrijheid. Met de AirWheel S5 hoef je niet meer bang te zijn voor een klein beetje water, zand of bladeren op je pad. Je stapt op en rijdt er met de grote, stoere banden zo doorheen. Ideaal voor een ritje door het bos, op de golfbaan of over het strand.

Ook afstand is geen beperking meer, de AirWheel S5 heeft een actieradius van minimaal 45 kilometer. Dat is ruim 20 kilometer meer dan de andere AirWheel-modellen. Net als de andere leden van de AirWheel-familie is de S5 duurzaam en volledig elektrisch.

De AirWheel S5 is ideaal voor mensen die van comfort houden en buiten de gebaande paden durven te denken én te gaan. Door het stuur en de automatische balans kan iedereen er zo op wegrijden. De S5 is ook in te klappen en is daardoor eenvoudig mee te nemen in de auto, zelfs in de kleinste auto’s. Perfect voor mensen die een dagje uit gaan met de familie en minder makkelijk grote afstanden lopen. Datzelfde geldt natuurlijk voor bijvoorbeeld boodschappen doen. Aan de aluminium rekken kan een tas of mandje worden gehangen. Ook een golftas meenemen is geen probleem voor dit werkpaard. Het is weer eens wat anders dan de standaard golfkar.

Wie voor zijn werk grote afstanden moet afleggen, kan eigenlijk niet zonder de AirWheel S5. Snel bijspringen bij een bar op een festival? Zoef comfortabel en veilig over het terrein om je collega’s uit de brand te helpen. Datzelfde festivalterrein ‘s avonds en ‘s nachts beveiligen? Rij met je collega’s geruisloos rond het terrein en mis geen enkel obstakel met de ingebouwde LED-verlichting. Zo houd je het voor jezelf en de bezoeker veilig.  

Let op: op dit product geldt 14 dagen retourgarantie.

 

 

Specificaties

Productnummer 146141
Hoogte 131 cm
Breedte 65 cm
Lengte 68 cm
Geschikt voor Man/Vrouw 10-65 Jaar
Gewicht 34 kg
Kleur Zilver
Materiaal Kunststof
Vermogen 2x 500 Watt
Voeding 230V Adapter

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de AirWheel S5 - Zilver. Schrijf een review, of bekijk alle reviews