Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Airwheel

Airwheel Lopen is zó verleden tijd! De AirWheel is hét vervoersmiddel van de toekomst. De AirWheel maakt gebruik van een gyroscoop en Fuzzy Logic software, waardoor je je evenwicht gemakkelijk kunt bewaren. Door het verplaatsen van je lichaamsgewicht bestuur je de AirWheel. Door lichtjes naar voren te leunen, ga je vooruit en remmen doe je door wat meer naar achteren te leunen. Voor muzi...lees meerekliefhebbers is er de AirWheel X5 music en de AirWheel X6 music. Zowel de X5 als de X6 beschikt over ingebouwde speakers, waardoor je tijdens het rijden kunt luisteren naar je favoriete muziek! De AirWheel is duurzaam en is het ideale vervoersmiddel voor jong én voor oud.  inklappen

AirWheel Q1 - Zwart

749.00 549.00

Wat is het precies?

Relaxed door het park zweven of stunten met je vrienden, terwijl je met je vrije handen een flitsend filmpje maakt. Dat is genieten! Genieten van de vrijheid die je ervaart als je naar voren leunt en soepeltjes de krachtige 800 watt elektromotor aan het werk zet. Je lichaam is je stuur. Door lichtjes naar voren te leunen accelereert de AirWheel Q1 tot wel 18 km/uur, remmen doe je door achterover te leunen. Easy! Maak je geen zorgen over je evenwicht, de gyroscoop zorgt samen met de Fuzzy Logic software altijd voor de juiste balans. Zo kun je letterlijk alle kanten op zonder te vallen.

Het leren rijden op de AirWheel Q1 is eenvoudig, binnen een paar uurtjes heb je het onder de knie en zoef je heerlijk relaxed vooruit. Op een laadbeurt van slechts 90 minuten gaat de accu van de AirWheel Q1 zo'n 23 kilometer mee. Dankzij het handvat en het minimale gewicht van 10,6 kilo is hij gemakkelijk mee te nemen in de bus of trein. Andersom kan de compacte tweewieler wel 120 kilo dragen. Hij kan dus wel wat hebben.

De zwarte AirWheel Q1 heeft een zeer krachtige motor. De wendbaarheid is door de twee wielen echter iets minder dan bij de X-serie. De AirWheel Q1 is duurzaam, ziet er gaaf uit en heeft een hoge funfactor!

Let op: op dit product geldt 14 dagen retourgarantie. 

Specificaties

Productnummer 145777
Hoogte 35 cm
Breedte 19 cm
Lengte 46 cm
Geschikt voor Man/Vrouw 10-65 Jaar
Gewicht 10.6 KG
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Vermogen 800 Watt
Voeding 230V Adapter

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de AirWheel Q1 - Zwart. Schrijf een review, of bekijk alle reviews