Verberg

Meer afbeeldingen

A-tester: Digitale alcoholmeter

21.95 12.95

Wat is het precies?

De A-tester is een handige digitale alcoholmeter. Wil je weten hoeveel de bob gedronken heeft of wil je gewoon weten wat jouw alcoholpromillage is aan het eind van de avond, dan is deze digitale alcoholmeter uitermate geschikt voor jou! De A-tester heeft een semiconductor alcohol sensor. De A-tester kun je zo vaak gebruiken als je wilt, omdat de tester werkt op 2 AAA batterijen. De opwarmtijd is ongeveer 10 seconde en de responstijd 3 tot 5 seconde. Accurary: 0.01% BAC (0.1g/l)


LET OP!! de A-tester is geen professionele meetapparatuur. De uitslag van deze digitale alocoholtester is derhalve zuiver indicatief en mitsdien kun je er nimmer op vertrouwen dat die uitslag uw daadwerkelijke alcoholpromillage van dat moment weergeeft. Deelname aan en jouw handelingen in het verkeer blijven derhalve steeds jouw verantwoordelijkheid en geschieden voor eigen risico. Iedere aansprakelijkheid in dat verband wordt dan ook uitdrukkelijk van de hand gewezen.

Specificaties

Productnummer 19245
Diepte 2 cm
Breedte 4,5 cm
Lengte 10 cm
Voeding 2 x AAA batterijen

Wat vind je ervan?

2/2 2013
BC / Gelderland
Vanwege het ontbreken van een NF-keurmerk is deze tester niet toegestaan in Frankrijk. Koop hem daarvoor dus niet. Ga je nooit naar Frankrijk dan is het beslist een aanrader.
16/4 2010
Ruud / Bergen op Zoom
Apparaat werkt fantastisch maar pas ermee op! Aangezien hij een cijfer weergeeft is het erg makkelijk om highscores te gaan drinken. De meest vreselijke avonden die je ook mee zult maken. Studenten: Koop deze shit.
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews