Astro Eye Planetarium

Productnr: 26758
Astro Eye Planetarium
-26%
Thuis onder de sterren met de inspirerende Astro Eye Planetarium.
Meer info
129.95
€ 95,0095.-
 

Gratis bezorgd in Nederland!

Beschrijving Astro Eye Planetarium
Thuis onder de sterren met de inspirerende Astro Eye Planetarium.

Door de lichtvervuiling in de steden is het bijna onmogelijk om de nachtelijke hemel te zien in al zijn glorie, nou vanaf nu af aan zult u niet eens uit uw comfortable bed komen, want de Astro-Eye Planetarium projecteerd de sterrenbeelden op uw plafond.

De ingenieuze kleine projector wordt geleverd met twee schuif schijven zodat u de de nachtelijke hemel kunt zien met of zonder het sterrenbeeld markering, het heeft een periode van vijf ingestelde snelheden, zodat u de hemel langzaam, ronddraaiend of snel kunt zien, maar ook het oog van zowel een noordelijke en zuidelijk halfrond perspectief, en natuurlijk een vallende ster functie.

Het is ideaal voor amateur-astronomen of kinderen die geïnteresseerd zijn in de ruimte.
Specificaties
Kleur:Grijs/Zwart
Breedte:22 cm
Lengte:22 cm
Voeding:3x AA batterijen
Inclusief:2 discs
Exclusief:Batterijen
Sfeerimpressies Astro Eye Planetarium
  • Astro Eye Planetarium
Klantbeoordelingen
Gemiddelde waardering: 5
Astro
Aan mijn dochter van 8 gegeven als cadeau.
Top product, fantastisch op schuin dak. Dochter is er zeer blij mee, helaas niet op lichtstroom, alleen batterijen (oplaabaar)
5  Michel - Girbes   (donderdag 13 december 2012)
vet hoor
ik heb al een recentie over die andere sterren hemel geschreven maar toen ik wist dat mijn nichtje deze had voor het laatst ben ik gaan slapen bij haar geweldig mooi het lijkt wel een museum. toen we gingen slapen leek het net alsof we buiten gingen slapen en naar de sterrenhemel keken heel cool. toen ik midden in de nacht wakker werd. schrok ik. ik dacht even dat ik in de ruimte zat omdat mijn nicht ook zo een maan kreeg! het leek of ik in de sterren hemel was en de maan! maar ik geef dit wel een 10+
5  iman - heemskerk   (zaterdag 26 juni 2010)
Facebook comments