A-solar Oplader Quartz Charger

Productnr: 74752
A-solar Oplader Quartz Charger
  • A-solar Oplader Quartz Charger
  • A-solar Oplader Quartz Charger
  • A-solar Oplader Quartz Charger
-32%
Deze oplader, ideaal voor onderweg, op vakantie of dagelijks gebruik!
Meer info
49.-
€ 32,9532.95

Dit artikel is helaas uitverkocht en komt niet meer op voorraad.

Bekijk andere artikelen van het merk A-Solar

Verzendkosten 3.95

Beschrijving A-solar Oplader Quartz Charger
Deze gebruiksvriendelijke Quartz Charger is bedoeld om batterijen van o.a. uw fotocamera en/of videocamera op te laden via zonne-energie.
Batterijen voor camera's tussen 3.7V en 7.4V kunnen nu worden opgeladen met behulp van de zon! De Quartz charger is ook geschikt om AA en AAA batterijen op te laden.

Uiteraard kunt u de Quartz Charger vooraf opladen via USB of netstroom. Hierdoor kunt u de Quartz Charger meenemen als extra accu. De interne li-ion batterij slaat de energie op, zodat u op ieder gewenst moment uw mobiele apparaat kunt voorzien van extra energie.

De Quartz Charger herkent automatisch het juiste voltage van uw batterij. De batterij plaatst u eenvoudig tussen de clips en wordt meteen opgeladen.

Alle opladers/ adapters (en dus extra gewicht) kunt u vanaf nu thuis laten door alleen de compacte Quartz Charger mee te nemen.

Geschikt voor het opladen van mobiele apparaten zoals: mobiele telefoon (ook iPhone en Smartphone), digitale fotocamera's, digitale videocamera's, spelcomputer (Nintendo DS en Sony PSP), E-book reader, AA en AAA batterijen, Navigatie/ GPS, PDA en portable DVD speler.

NIET geschikt voor het opladen van camera batterijen van het merk Sony. (Let op: het gaat om het merk van de batterij, niet om het merk van de camera).
Specificaties
Kleur:Zwart
Breedte:7 cm
Lengte:13 cm
Diepte:2 cm
Gewicht:120 gram
Voeding:interne 1500mAh Li-Ion batterij, oplaadbaar via zonne-energie of USB
Geschikt voor:AA batterijen en accu’s van 3.7 tot 7.4 Volt
Inclusief:Nokia, Samsung, LG, Sony Ericsson, Mini USB, Micro USB (Nokia, HTC, Blackberry, etc.), Female USB connector voor het opladen van andere apparaten middels uw eigen USB-kabel.
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de A-solar Oplader Quartz Charger en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!
Facebook comments